2016. január 5., kedd

Koktélbár és mixershow esküvőre

Emlékeztek Tom Cruise Koktél című filmjére?

Ha igen, tudjátok milyen élménnyel lehet gazdagabb az esküvőtökre meghívott násznép.

A lakodalom igazi különlegessége, egy minden kívánságot teljesíteni tudó koktélbár. Az igényesen berendezett bárpult mögött akrobatikus ügyességgel és mutatványokkal a vendégsereget elkápráztató mixer fiúk és lányok keverik a koktél különlegességeket.

A hagyományos esküvőkön megszokott bor, pezsgő, röviditalok helyett okozzatok meglepetést a meghívottaknak. Lepjétek meg szüleiteket, rokonaitokat egy-egy alkoholos, vagy alkoholmentes koktéllal, melyeket színükben, ízükben is egyedivé varázsol a kiszolgáló személyzet.


A szolgáltatáshoz általában mixer show is tartozik, ahol látványos elemekkel tarkított üvegpörgetés közepette készülnek a finomabbnál finomabb italok.

A gyerekek is találnak maguknak alkoholmentes, gyümölcslevekből összeállított koktélt, így ők is úgy érezhetik magukat, mintha egy luxus tengerparti buliban szórakoznának.

Hazánkban is egyre több mobil koktélbár kínálja szolgáltatásait, így a neten böngészve össze tudjátok hasonlítani a cégek ajánlatait. Általában csak néhány órát marad a helyszínen a bár, míg a vendégek kiélvezik a hangulatot, de lehetőség van külön díj ellenében az egész esti buli időtartamára kibérelni a mixer csapatot.

A ceremónia után néhány könnyed, hűsítő kevert ital a nyári esküvőkön aranyat érhet. A vacsora előtt aperitif jellegű kevert italt szolgálhatnak fel a mixerek.
A vacsora után aztán kipróbálhatja a násznép az izgalmas koktélokat is, ma már megszokott Mojito helyett válasszunk valami érdekes nevű és összetételű italokat. Ilyen például a Woo Woo, ami vodka, baracklikőr alapú ital, egy kis áfonyalével megbolondítva.


Nyáron rendezett esküvők esetén óvatosan bánjunk a tejszínes és gyümölcspürés italokkal, ha lehet, inkább kerüljük, hiszen étkezéshez egyik sem alkalmas és a nyári hőségben hamar megromlanak az italok. Ezek helyett long drinkeket fogyasszanak a vendégek, esetleg rövid koktélokat jégre töltve.
Figyelem! A koktélok esetében nem a mennyiség, hanem a minőség a legfontosabb!

Egészségetekre!


Elérhetőségeim: 
Bánhegyi Zsófi 
Esküvő- és Rendezvényszervező
Mobil: +3630-456-1895