2015. november 1., vasárnap

Trendi ujjlenyomat fa esküvői vendégkönyv helyett

A klasszikus esküvői vendégkönyv megörökíti a meghívott vendégek gondolatait, jókívánságait, melyet az ifjú pár sok-sok év után is elő tud venni, átolvasgatni.

A legújabb esküvői trendek azonban olyan új megjelenési formákat favorizálnak, mint az ujjlenyomat fa. Mivel ez egyoldalas plakát, így helyhiány miatt jókívánságokat nem tudnak ráírni a meghívottak, azonban a házaspár otthonának állandó díszeként fogja nap, mint nap emlékeztetni őket a csodálatos eseményre.


http://www.weddingaces.com/wp-content/uploads/finger-print-tree-guestbook-two.jpg

A nagyméretű kép alapvetően egy kopasz fát ábrázol, amelyre a vendégek ujjlenyomatukat színes tintával nyomják rá, és monogrammukkal, aláírásukkal egészítik azt ki.

Több változatban is megvásárolható az ujjlenyomat fa. Kapható nyomtatott változat, de készülhet fából is.


 http://www.weddingaces.com/wp-content/uploads/finger-print-tree-guestbook-two.jpg

Nemcsak fa alakú lehet az emlék, hanem az ujjlenyomatok jelképezhetnek léggömböket is. Esetleg csodás pávatollak képében fognak visszaköszönni az idők folyamán a pár otthonát díszítve.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/6a/3a/d5/6a3ad5deb8ac421e507085b0e980312e.jpg


http://www.greenbrideguide.com/sites/default/files/fingerprinttee01.jpg

Saját magunk is elkészíthetjük a fa rajzát, némi kézügyesség szükséges hozzá, de fekete tussal, vagy tűfilccel csodás végeredményt kaphatunk.


 Néhány tippel szeretnénk segíteni nektek, hogyan lehet nehézségek nélkül szép emlékké tenni az ujjlenyomatfa használatát.

1. Legyen az ujjlenyomatfa mellett elhelyezve az asztalnál nedves törlőkendő, mellyel a vendégek el tudják távolítani kezükről a nyomdafestéket. Valamint ne feledkezzetek meg az asztal mellé elhelyezett szemetes kosárkáról sem, melybe a használt kendőket dobhatja a vendégsereg.
2. Célszerű az asztalra kihelyezni egy a dekoráció hangulatát tükröző kártyát, melyen az ujjlenyomatfa helyes kitöltésének leírását tartalmazza. Ugyan a vendégeket a ceremóniamester már tájékoztatja arról, hogyan történik a kitöltés, de mindig jó, ha helyben is elhelyezzük az útmutatót.
3. Az ujjlenyomatok készítéséhez használt festékek és tollak legyenek jó minőségűek, nem beszáradtak, így megkíméljük magunkat és a vendégeket is a kellemetlenségektől.
4. A festékek színét úgy válogassuk össze, hogy harmonikusan illeszkedjenek az esküvő stílusához illetve az ujjlenyomatfa megjelenéséhez.
5. Az esküvő után a kimaradt helyeket saját ujjlenyomatotokkal egészítsétek ki, hogy szép formájú legyen a kész emlék.

Törjetek ki a hagyományos keretek közül és legyen egyedi az esküvői emlék, válasszátok az ujjlenyomatfát vendégkönyv helyett a nagy nap élményeinek őrzőjeként.


Elérhetőségeim: 
Bánhegyi Zsófi 
Esküvő- és Rendezvényszervező
Mobil: +3630-456-1895