2015. március 19., csütörtök

A lufi felengedés és a lufi posta – az esküvők kedvelt programja, a legszórakoztatóbb időkitöltő!

Ha a romantikus pillanatok mellett egyéb emlékezetes élményt is szeretnétek az esküvőtökre, akkor a lufi felengedés vagy a lufi posta megfelelő választás lehet. Nemcsak a csodás látvány miatt éri meg beilleszteni ezt a programpontot, hanem aktivizálja a násznépet is, nagyon sok vidám pillanatot fog okozni, emellett a fotókon is nagyon jól fog mutatni.
A lufi felengedés során ti is és minden vendégetek kap egy-egy lufit, amit előzőleg héliummal töltöttek fel. A lufikat megrendelhetitek az esküvő dekorációjához illő színekben vagy kedvenc színeitekben is. De nemcsak a léggömbök színét, hanem anyagát, méretét és formáját is kiválaszthatjátok. A visszaszámolás után a násznép a héliumos lufikat egyszerre engedi fel. Biztosan feledhetetlen pillanat lesz mindenki számára, ahogy a sok léggömb egyszerre emelkedik fel és tűnik el a távolban!


A léggömböket már különböző extra-szolgáltatásokkal is kérhetitek. 
Ilyen a világító ledes lufi, amely például csodálatos látványt nyújt egy nyári éjszakán. Ilyenkor a led-izzó belülről világítja meg a léggömböt, ami a lufi eredeti színét felerősítve ragyog. Mint a „normál” lufi felengedésnél, itt is kiválaszthatjátok a dekoráció színeihez és hangulatához illő léggömböket. A lufik ilyenkor is héliummal töltöttek, és a led-izzót is könnyen elbírják. Azonban dekorációként is használhatjátok a lufikat, ha például lesz szabadtéri része a lagzinak vagy különleges fényeket szeretnétek a keringőhöz. 


Az egyik nagy újítás, amit már ti is kérhettek: a villogó ledes lufi. Ennek során a héliumos léggömbökbe ugyanúgy egy led-izzó tesznek, de ebben az esetben villog is, amivel még különlegesebb látvány érhető el. A kiválasztott színű lufikat ugyanabban a pillanatban engeditek a levegőbe, ami még sokáig villog a sötétben a léggömbök színét felerősítve. Erre a különleges látványra minden vendégetek emlékezni fog, ahogy a lufik apró villogó színes gömbökként eltűnnek az éjszakában. Természetesen nem muszáj ezeket a lufikat felengedni, nagyon hangulatos lehet a dekoráció részeként, főként az esküvő kései óráiban.

Az esküvőkön a lufi felengedés leggyakoribb változata a lufi posta, talán már ti is voltatok olyan lagziban, ahol ez a játék része volt az esküvőnek.
Ez a lufi felengedés egy plusz elemmel bővített változata. Ennek során ugyanis a léggömbök szalagjára egy képeslapot kötnek, amire a vendégek a felengedés előtt ráírják a pár részére tett felajánlásokat és jókívánságokat. A szolgáltató gondoskodik a képeslapok felbélyegzéséről és megcímzéséről, hogy így a megtalálónak csak annyi feladata legyen, hogy beviszi őket a legközelebbi postára. 

 A lufipostát is kérhetitek a már említett összes változatban: a lufik lehetnek normál héliummal töltött léggömbök, de ha éjszakai látványosságnak szánjátok, akkor válasszátok a világító vagy villogó led-es léggömböket, hogy így még emlékezetesebb legyen a felengedés pillanata.
A képeslapokat a lufi posta szolgáltatóitól is megrendelhetitek, általában több sablont is kínálnak, de a grafikusok egyéni mintákat, rajzokat is elkészítenek, akár kérhetitek a saját fényképetekkel is. A lufi posta amellett, hogy egy különleges és hangulatos látványelem minden esküvőn, ráadásul nemcsak az esküvőre, a felengedés néhány pillanatára lesz egy szép emlék, hanem még napokkal, hetekkel később is erre a napra fog emlékeztetni titeket, amikor szépen lassan elkezdenek visszaérkezni hozzátok vendégeitek jókívánságaival a képeslapok, amit innentől kezdve be is válthattok náluk. Még hosszú ideig fognak hozzátok visszaérkezni ezek a lapok vendégeitek kreatív ötleteivel. Ezek a felajánlások nem az anyagiakról szólnak, általában csak apró szívességekről, meghívás egy vacsorára,  megsétáltatják a kutyát, kocsi-mosás,  stb., de mindig olyan felajánlásokat tesznek, amiről tudják, hogy örülnétek neki.
A környezetszennyezés miatt sem kell aggódnotok, akkor sem, ha a léggömböket nem találják meg: ugyanis a lufik környezetbarát anyagból készülnek, földet érés után könnyen lebomlanak, károsító anyagok kibocsátása nélkül.


Ha kíváncsiak vagytok, hogy milyen típusú lufikat és milyen képeslapokat rendelhettek, vagy megnéztétek a fotókat, videót, keressétek fel a www.lufiposta.hu honlapot! 


Elérhetőségeim: 
Bánhegyi Zsófi 
Esküvő- és Rendezvényszervező
Mobil: +3630-456-1895