2015. december 26., szombat

Élvezzük az esküvőt gyerekekkel - Esküvői gyereksarok

Esküvőszervezőként jól tudjuk mennyire fárasztó egy kisgyermek számára a hosszú esküvői ceremónia, majd az éjszakába nyúló lakodalom. Nemcsak a gyermekeknek megterhelő feladat végigbulizni az éjszakát, hanem a szülőknek, nagyszülőknek is sokszor okoz kényelmetlen pillanatokat, mikor az ünneplés helyett esetleg a már végletekig kifáradt és nyűgös csemetékkel kell foglalkozniuk.

Pontosan ezért esküvői szolgáltatásaink között az esküvői gyereksarok megszervezését is vállaljuk, hiszen így mindenki kellemesen és élményekkel telve fog visszaemlékezni az esküvő napjára.

Mivel is várjuk a kis lurkókat az esemény alatt?

A gyerekeknek egy számukra kialakított közös részen biztosítunk többféle elfoglaltságot. Képzett babysittereink és animátoraink gondoskodnak arról, hogy a gyerkőcök ne szenvedjenek semmiben hiányt és biztonságos felügyelet alatt szórakozzanak, vagy késő este pihenjenek.


Az általunk biztosított eszközöket a rendezvény előtt a helyszínre szállítjuk és ott egy külön teremben alakítjuk ki a játszó és pihenősarkot.
Természetesen kis asztalok és székek is rendelkezésre állnak, ahol az animátorok segítségével tudnak a gyerekek kreatív elfoglaltságokat játszani, mint például gyöngyfűzés, képességfejlesztő játékok.
Igény szerint animátoraink arcfestéssel és lufi figurákkal is kedveskednek a kis lurkóknak, hogy még színesebben és vidámabban teljen az idő. Az aktívabb gyerekek számára társas- és ügyességi-játékok, és gyermekszőnyegen elhelyezett játékok biztosítják az elfoglaltságot. De igény esetén akár ugrálóvár, trambulin is rendelkezésre áll.

Ha pedig a fáradság a hatalmába keríti a játékos gyerekeket, akkor a magunkkal vitt utazóágyakat, matracokat, takarót és párnákat használva kényelmesen tudnak majd pihenni.
Babysittereink mesemondással, vagy akár mese vetítéssel fogják elaltatni a kis csemetéket, hogy az esküvő számukra is kellemesen teljen, ne egy álmatlan éjszaka és felkavaró élmény maradjon számukra.

Szolgáltatásunk megrendelhető akár már egy kisgyermek felügyelete esetén is, országosan.

Áraink több tényező alapján kalkulálhatóak:

- gyermekek létszáma,
- igényelt programok, játékok (pl. játszósarok, arcfestés, lufihajtogatás…)
- időtartam
- helyszín, város

Kérje árajánlatunkat még ma.

Munkatársaink mindannyian képzett animátorok és babysitterek, minimum 1 idegen nyelvtudással rendelkeznek.
Több mint húsz év tapasztalatával a hátunk mögött várjuk érdeklődését.


Elérhetőségeim: 
Bánhegyi Zsófi 
Esküvő- és Rendezvényszervező
Mobil: +3630-456-1895