2017. december 5., kedd

Hová menjünk nászútra?

Alapvetően a pénztárcánk szab csak határt annak, hogy merre vegyük az irányt az esküvő után. Na meg persze habitusunk és az idő amennyit nyugodtan együtt tölthetünk választottunkkal. A mai rohanó időben sokszor a fiatal párnak csak néhány szabad napja van arra, hogy együtt élvezhessék a házasság első időszakát. Néhányukat nem engedik el a munkahelyükről szabadságra, sokan pedig már nem először házasodnak, vagy közös gyermekük lévén az ő életkoruknak megfelelően kell meghozniuk a döntéseket.

Amennyiben optimálisan legalább egy hét szabadság áll rendelkezésére a fiatal párnak és van elegendő pénzük is, akkor azt kell eldönteniük, hogy belföldön vagy külföldön töltik-e el azt a néhány napot. Hazánkban is található rengeteg csodálatos pihenőhely, ahol kifejezetten a nászutasok igényeit figyelembe véve alakítják a programokat, készítik fel a szobákat. Az ifjú pár igényeiknek megfelelően nyugodt pihenést, vagy aktív kikapcsolódást is választhat a számtalan kínálatból.

Bebarangolhatják együtt a balatoni borvidéket, Miskolckapolcán a barlangfürdő bámulatos medencéiben áztathatják magukat. Luxus körülmények között élvezhetik az első néhány napot házaséletük kezdetén. Akár 80 nm-es, minden igényt kielégítő szálláshelyeket is találhatnak, ahol lesik minden kívánságukat. Romantikus, pezsgőfürdős, jakuzzis szobák között találhatunk keleties stílusút, esetleg fényűzően elegáns szobát. A régmúlt hangulatát idéző baldachinos ágyból nézhetünk ki a reggeli napsütötte kastélyparkra. Tényleg csak a képzeletünk szab határt a hatalmas kínálatban.

A külföldi nászút kínálat szintén elképesztő. Akár a világ másik végére is elutazhatunk kedvesünkkel, részt vehetünk afrikai privát szafarin Kenyában, Borneó szigetén lubickolhatunk a végtelen kék tengerben. Aki igazi különlegességre vágyik, az Szamoa szigetén megtalálja azt, a hibiszkusz illat szétárad a testünkben a repülőből kilépve. Igazi képeslapra illő szinte valamennyi szeglete a szigetnek. A fehér homokos tengerpart mellett a buja, trópusi őserdő csodás látványt nyújt. A vulkanikus hegycsúcsok, a függőhidak, a völgyekben elrejtőző apró azúrszínű tavacskák, mind felejthetetlen élményt nyújtanak a pár számára.


Akik nem akarnak több ezer kilométert utazni a mennyei élményért, gondoljanak Görögországra. A sokak számára már unalmasnak tartott országban is találhatóak meghitt szigetek, mint például Milos szigete. Meghitt és nyugodt hangulatot árasztó apró falvakban jókat ehetünk a helyi éttermekben és a kaland sem kerül el bennünket, ha a sziget körüli hajóútra indulunk, vagy az eldugott kis öblökben fürdőzünk.

Akárhová is megyünk nászútra fontos, hogy közös döntésünk alapján tegyük azt és figyeljünk egymás igényeire, gondolataira az együtt töltött idő alatt. A tolerancia az egyik legfontosabb alapja a sikeres és boldog házasságnak!


Elérhetőségeim: 
Bánhegyi Zsófi 
Esküvő- és Rendezvényszervező
Mobil: +3630-456-1895