2017. december 12., kedd

Csúcs szuper esküvői meghívó ötletek

Az egyszerűség és a természetesség jegyében fog telni a 2018-as évi esküvők legnagyobb része. A trendek szerint a vintage stílus továbbra is divatos marad, ehhez kapcsolódóan a meghívók is ehhez igazodnak. A zöld levelek, a halvány színek és az akvarell hatás, mindezt jól egyesítik.


Hatalmas trend a kalligrafikus stílus. A minimalista dizájnnal ellentétben a cirádás betűk figyelemre méltóak. Az így készült szövegeket csodaszép apró, kézzel rajzolt virágokkal körülfogva kapjuk meg az igazán trendi meghívót. A naturalista stílust fokozhatjuk az újrahasznosított papír alapú meghívók és borítékok használatával. A zsákvászon, csipke és kötöző madzag eddig is megjelent a kártyák dekorálásánál, ez egyre nagyobb hangsúlyt kap.


Az egzotikusabb stílust kedvelők számára a zöld pálmalevelek, a trópusokat idéző piros virágok jelentik a megoldást az egyediségre.


A metál és arany használata az új technikai megoldásoknak köszönhetően kerülnek előtérbe. Az aranyfóliák, füstfóliák és az embosing (dombornyomás) technika egyesítésével akár magunk is készíthetünk elegáns meghívókat.


Az abszolút trendi megjelenést a fenti stílusok és technikák ötvözése jelenti egyetlen meghívóban.
Az esküvői meghívók elkészítését bízhatjuk profikra, vagy magunk is elkészíthetjük azokat. Akár hogy is döntünk, az alábbiakra mindig fordítsunk kellő figyelmet.

Időpont
Ne hagyjuk az utolsó pillanatokra a meghívók elkészítését. Mindig akadhatnak problémák, mint például a nyomda túlterheltsége, kifogy a készletből az általunk választott papír, nem tudjuk időben postára adni a meghívókat. Sokszor előfordul, hogy személyesen szeretnénk átadni a meghívót rokonainknak, ismerőseinknek, de időhiány miatt erre csak későn kerül sor, így kellemetlen helyzetbe kerülhetünk.
És még egy fontos dolog ebben a témában: Ne felejtsük le a meghívóról a pontos dátumot! (A nagy izgalomban előfordulhat)

Választás
Készítsünk magunknak látványtervet, vázoljuk fel az elképzeléseinket. Több variációt is próbáljunk ki, és az esküvő témájához legjobban kapcsolódó meghívó tervezetet válasszuk. Hagyjunk időt arra, hogy többféle betűtípus közül választhassunk. Nézzünk át jónéhány mintát. Ha nem magunk készítjük a meghívót a tervező segít majd nekünk a döntésben, de ehhez tudnia kell pontosan milyen színek, milyen hangulat fog az esküvőn érvényesülni. Ezért már ekkor érdemes döntenünk ezekben a kérdésekben is.
A meghívó stílusának kiválasztása befolyással bír az ültetőkártyák, egyéb papír alapú dekorációk megrendelésénél is. Érdemes egységes színvilágú, betűtípusú darabokat választani, így lesz harmonikus az egész esküvő.


Elérhetőségeim: 
Bánhegyi Zsófi 
Esküvő- és Rendezvényszervező
Mobil: +3630-456-1895