2016. február 10., szerda

7 dolog amitől fontosnak érezhetik magukat a koszorúslányaid

A koszorúslányok általában a menyasszony közeli barátai, rokonai. Nélkülük nem lehet teljes az esküvő, bár nem ők vannak a központban a Te nagy napodon, mégis érezniük kell, hogy számodra mennyire fontos a jelenlétük, támogatásuk. Tedd számukra is felejthetetlenné esküvődet, fogadd meg néhány jó tanácsunkat.

Felkérés

Már az esküvő megszervezésének kezdetekor kérd fel a koszorús lányokat. Készíts számukra egyedi ajándékokat. Kis dobozokba helyezett apró figyelmességek - mint például egy közös fotó, egy együtt eltöltött boldog nap emlékei, egy rövid üzenet, miért éppen őket választottad koszorús lányoknak -, mindannyiuk számára örök emlék marad.


Ismerkedés

Sokszor előfordul, hogy a Te jó barátaid nem is ismerik egymást. Előfordulhatnak kényelmetlen hallgatások az első találkozásokkor, esetleg apró kellemetlen veszekedések. Ennek megelőzésére még a bemutatás előtt hozz létre a Facebookon egy csoportot, ahol mindannyian tudnak egymással és persze veled csevegni az esküvői előkészületekről. Itt mindenki megoszthatja az elgondolását a szervezéssel kapcsolatban és még a személyes találkozó előtt kialakulnak a kapcsolatok.

Figyelem

Egy esküvő szervezése mindenkiből kihozza a nagy ötleteket. A Te fejedben is nyilván kislány korod óta ott lebeg egy kép, melyben az oltár elé vezet jövendőbeli férjed. Mindenki így van ezzel. Általában ennek az emlékképnek a megvalósítását próbáljuk elérni. De azért ne hagyd figyelmen kívül a koszorús lányok ötleteit sem. Sokszor az ő kapcsolataik, elképzeléseik segíthetnek  hozzá egy kedvezőbb lehetőséghez. Figyelj arra mit mondanak, ne utasítsd el ötleteiket féltékenység, vagy dacosságod miatt.

Vásárlás

A koszorús lányok ruhájának kiválasztása igen fontos lépés az előkészítés során. A választott ruhának illeszkednie kell az esküvő hangulatához, de arra is fordíts figyelmet, hogy mit szeretnének barátnőid. Néha nehéz megtalálni az egyensúlyt, próbáljatok kompromisszumokat kötni, de arra neked kell figyelned, hogy mindenki jól érezze magát a ruhájában.


Pihenés

A szervezés kimerítő perceit vezessétek le egy közös wellness programmal. Hívd meg barátnőidet egy közös kozmetikai kezelésre, masszázsra, vagy ha nem okoz anyagi gondot, töltsetek el együtt wellness szállodában egy hétvégét. Hidd el, hálásak lesznek, hogy kipihenten, megszépülve a Te esküvődön ők is csodásnak érezhetik magukat.

Segítség

Kérd meg a koszorús lányokat, hogy segítsenek az esküvő napján az öltözködésben, a szervezésben, hogy ne kelljen neked egyedül idegeskednek azon, minden rendben folyik-e.


Köszönet

Az esküvő végeztével ne felejtsd el megköszönni barátaidnak a támogatást. Köszönetképpen később add át számukra a koszorús lányok csoportjáról készült keretezett fotót, így mindig emlékezni fognak a boldog napra.Elérhetőségeim: 
Bánhegyi Zsófi 
Esküvő- és Rendezvényszervező
Mobil: +3630-456-1895