2015. január 14., szerda

Megjelent magazinunk legújabb száma!

Megjelent magazinunk 2015-ös kiadása, amely idén a Wedding 4 you címen olvasható. Azonban csak a nevet változtattuk meg, de csapatunk ugyanaz maradt.

Továbbra is segítünk minden házasulandónak, aki esküvőjét saját maga szeretné megszervezni úgy, hogy az valóban az ő ízlésüket tükrözze.
Megmutatjuk, hogy hogyan érhetitek el, hogy minden döntés a ti kezetekben legyen, és hogy ne csapjanak át a fejetek felett a hullámok, hiszen egy esküvő megszervezése nagyon sok idegeskedéssel és apróságok összeszervezésével telhet. Magazinunkat ezért jelentetjük meg minden évben, hogy átlássátok a szervezés lépéseit, tudjátok rendszerezni és a megfelelő sorrendben megrendelni. Emellett tanácsokat is adunk, hogy mire kell odafigyelnetek a szervezés során.

Idei magazinunkban bemutatjuk partnerszolgáltatóinkat: ékszerkészítőket, esküvői helyszíneket, fotósokat és videósokat. Olvashattok az egyre népszerűbb Lufi posta szolgáltatásról, amely idén először villogó leddel is megrendelhető. Bemutatjuk ceremóniamesterünket, aki már évek óta bonyolít le különböző stílusú esküvőket, és már javában készül a következő esküvői szezonra. 

Megmutatjuk azt is, hogyan lehet gyerekbaráttá tenni egy esküvőt, hogy a legkisebbek is jól érezzék magukat, miközben szüleik gondtalanul élvezik a lagzit.

Dekorosunk nagyon sok tanácsot ad nektek az esküvő helyszínének dekorálásában, hogy a végeredmény ízléses legyen. Ezek az ötletek irányt mutathatnak nektek, ha bizonytalanok vagytok, milyen stílusú lagzit szeretnétek, hiszen később sokkal egyszerűbb dolgotok lesz az ajánlatkéréseknél vagy a szolgáltatások megrendelésénél, ha már körvonalazódott bennetek, hogy körülbelül mit szeretnétek. Természetesen a szolgáltatók honlapjainak elérhetőségét is közöljük, hogy utána tudjatok nézni minden titeket érdeklő részletnek!

Magazinunkat elérhetitek a 2015-ös Esküvő Kiállításokon, a Kongresszusi Központban és a Budapest SportArénában. Itt nemcsak kiadványunkat kaphatjátok meg, de találkozhattok esküvőszervezőnkkel és ceremóniamesterünkkel is, akik sok jó tanáccsal látnak el titeket. 
A helyszínen érdeklődhettek a magazinban bemutatott szolgáltatásokkal kapcsolatban is, ha több részletre vagytok kíváncsiak vagy egyedi kéréseitek, kérdéseitek vannak. 
Ajánlatot kérhettek a Lufiposta.hu -tól és a Gyereksarok-szolgáltatás „élesben” is bemutatkozik, a kiállításon résztvevő gyerekeket animátorok és arcfestők várják.
Ha nem tudtok megjelenni az Esküvő Kiállításon és megszerezni a nyomtatott példányt, magazinunkat akkor is megtekinthetitek és letölthetitek honlapunkon


Elérhetőségeim: 
Bánhegyi Zsófi 
Esküvő- és Rendezvényszervező
Mobil: +3630-456-1895