2015. január 21., szerda

Esküvő kiállítás és Vásár 2015

Január 16-17-én került megrendezésre a 22.Esküvő Kiállítás és Vásár a Kongresszusi Központban. A rendezvény idén is népszerű volt a párok körében, akik itt beszélgethettek, tanácsokat kérhettek a szakma legjobbjaitól. 

A látogatók megismerhették a legfrissebb esküvői trendeket, legyen szó a dekorációról vagy a menyasszonyi ruhákról. Érdeklődhettek minden apró részletről, ami egy esküvő megszervezésénél fontos lehet, a meghívótól a csoki szökőkutakig.
A rendezvény alatt több nyereményjáték is zajlott, míg a bizonytalanabbaknak menyasszony stylist adott tanácsokat.

Mi természetesen idén sem hagytuk ki a rendezvényt, több szolgáltatásunkkal is bemutatkoztunk.
A látogatók megismerhették esküvői gyereksarok szolgáltatásunk sokféle kiegészítő programját.
Ma már egyre több pár tartja fontosnak, hogy esküvőjükön a legkisebb vendégek is jól szórakozzanak, miközben szüleik felszabadultabban élvezik az este eseményeit. 

Lufiposta szolgáltatásunk volt most az egyik legkeresettebb a rendezvényen, az érdeklődők a helyszínen is kérhettek árajánlatot.
A normál héliumos lufi felengedés mellett megismerhették ennek még népszerűbb változatát: a lufipostát is.
Az éjszaka rendkívül látványos világító led-es lufik után idén először rendelhetőek a villogó led-es léggömbök is.

A jegyespárok megismerhették Bánhegyi Zsolt Ceremóniamestert, aki sok új játékkal és ötlettel készül a következő esküvői szezonra. 


Az esküvőszervezés minden lépésével kapcsolatban ötleteket, hasznos tippeket adtunk a látogatóknak. Voltak olyanok is, akik már kész tervvel érkeztek és az esküvő teljes megszervezésével kapcsolatban érdeklődtek.

Nyomtatott magazinunk, a Wedding 4 You iránt is egyre több az érdeklődő, a kiállítás látogatói ezt ingyen átvehették, ha felkeresték standunkat. A mostani számban is sok hasznos tippet adunk az esküvő megszervezésétől a dekorációig.

Mi minden párnak ajánljuk az esküvő kiállításokra való látogatást, hiszen segít körvonalazni, mit szeretnének, és ha kész terveik vannak, arra is könnyebben találnak szolgáltatót, konkrétabb kérdéseket tudnak feltenni ezzel kapcsolatban. Emellett nagyon jó lehetőség, hiszen személyesen találkozhatnak a szolgáltatókkal, és a szimpátia alapján nagyon sokszor ilyenkor dől el, hogy ki az, akivel később szeretnének együtt dolgozni a Nagy Nap megszervezésében. Ezen kívül ingyen tanácsokat kaphatnak a kiállítóktól az esküvő minden apró részletével kapcsolatban.


Mi idén is nagyon jól éreztük magunkat és sok kedves, szimpatikus jegyespárt ismertünk meg. Mivel nagyon élvezzük az esküvő kiállításokat, ezért a következőt sem hagyjuk ki: találkozunk január 31. és február 1. között a Budapest Sportarénában! 

Elérhetőségeim: 
Bánhegyi Zsófi 
Esküvő- és Rendezvényszervező
Mobil: +3630-456-1895