2015. július 25., szombat

Exkluzivitás és egyediség az esküvőn

Sokak számára a lézer show nem jelent mást, mint egy klubban a zene ütemére felvillanó fényeket, melyeket a sötét teremben a táncoló párok közé vetítenek, vagy éppen egy koncert képi világának megjelenítésére használt eszközt.

Az esküvői lézer show csak részben hasonlít az előbb említett produkciókra.

A műsor felejthetetlen, egyedi és személyre szabott élménnyel teszi exkluzívvá és az esküvőtöket, melyet a meghívott vendégek szájtátva fognak bámulni.


Lássuk miben is más egy átlagos lézer show-tól az esküvői produkció. A műsor 5-10-15 perc hosszúságú lehet, mely egyedi grafikai témájával  a pár igényeihez és személyiségéhez szabható; megrajzolható a pár neve, akár arca is. Természetesen meglepetésként a fiatal pár tagjai egymásnak is adhatják ajándékként a show-t, hiszen a program megszervezésekor elbeszélgetünk a megrendelővel, egyeztetjük az igényeket, bemutatjuk a lehetőségeket számára. A számítógéppel komponált tartalom alatt elhangzó zenei témát érdemes az ifjú pár kedvenc, számukra különös jelentőséggel bíró zeneszámai közül kiválasztani. Tovább színesíthető a produkció egy-egy verssel, idézettel, mely egyedi hangjáték formájában fogja aláfesteni a lézer grafikák megjelenését.
.

A lézerfények 3 dimenziós motívumok megjelenítésére is alkalmasak, ehhez egy sík fehér felület, vagy vetítővászon felállítása szükséges a helyiségben vagy a szabadban. A motívumok a zene ütemére különböző mozgásokat, térbeli forgásokat mutatnak be, többek között választható a pezsgő, anyakönyv, gyűrű, esküvői ruha, csokrok, virágok és egyéb esküvőre utaló díszítő motívumok.

A show folyamán nemcsak formákat, hanem térbeli sugárjátékot is bemutatunk, mely látványos színes legyezőkkel, hullámokkal színesíti a produkciót.

A lézer show legszebb részének a egymásba fonódó gyűrű motívumot tartjuk, mely látványos fényjáték után a pár nevévé alakul.


A produkciót érdemes sötétedés utánra időzíteni, mivel így akár kül- vagy beltéren egyaránt csodálatos élményt biztosít a násznép és az ifjú pár számára. Természetesen a ceremónia előtt, a dekorációk elhelyezésével egy-időben telepítjük a lézer show működtetéséhez szükséges rendszert, így az érkező vendégek semmit sem fognak előre sejteni abból, milyen exkluzív élményben lesz részük. A telepítéshez mindössze 220 V 16 A áramforrás biztosítása szükséges. A térbeli látványosság megjelenítéséhez ködgépet használunk, mely vízbázisú folyadékkal üzemel, ez szagtalan, így a közönség észre sem veszi annak jelenlétét. A legszebb hatás elérése érdekében 3 lézergépet célszerű használni a program során, ezek egyike a grafikai témákat rajzolja, a másik kettő pedig a térbeli effekteket fogja jeleníteni.

Tekintsétek meg videóinkat, melyeken a megrendelt és általunk kivitelezett esküvői lézer show műsorokból láthattok ízelítőt.


Elérhetőségeim: 
Bánhegyi Zsófi 
Esküvő- és Rendezvényszervező
Mobil: +3630-456-1895