2014. május 11., vasárnap

Különleges szappanok különleges alkalmakra!

A Loona Dekorszappan növényi olajokból, adalékmentesen, kézzel, 100% tisztaságú illóolaj hozzáadásával készül. Minden egyes darab egyedi, amilyenné a helyzet, hangulat és pillanat varázsolja. A szappanokat a legújabb trendek, és persze a vásárlók igényei alakítják. 

A természetes olívaolaj különösen alkalmas kézmosásra, hiszen minden egyes használattal hozzájárulsz bőröd hidratáltságához. Az illóolajok hangulatjavító hatásának köszönhetően pillanatok alatt kerülhetsz romantikus hangulatba vagy oldhatod a stresszt. 

Nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatosságra, ezért nemcsak természetes anyagokkal dolgozunk, hanem arra is figyelünk, hogy az alapanyagokat olyan helyről szerezzük be, ahol biztosan nem tesztelték őket állatokon. Szappanjaink nemcsak natúr, vegyszermentes termékek, hanem minden egyes darabot kézzel készítettünk. 

Álmodd meg, és mi megcsináljuk!

Ha saját magad által kitalált kézműves szappannal szeretnéd meglepni a nagy napon vendégeidet, szeretteidet, akkor jó helyen jársz! Legyen az akár születésnapi, eljegyzési vagy babaváró torta, évfordulóra kért dekor szappan, vagy bármilyen sütemény, az általad megálmodott színekkel és díszekkel elkészítjük Neked.

Választékunkban elérhetőek a legváltozatosabb formák és illatok, de ezek mindig hűek az alkalomhoz. Esküvőkre készített szappanjaink már megvásárolhatóak torta, muffin és szívformában is. Különlegességünk a fényképes szappan, ha igazán egyedit szeretnél a lagzidra, amivel vendégeid még biztosan nem találkoztak máshol! Azonban nemcsak szappanjaink formája, hanem illata is magával ragadó: válaszd a kókuszos, babarózsás vagy áfonyás illatú termékünket, ha kézmosás közben is szeretnéd fokozni a vidám vagy romantikus hangulatot.

Szappanjaink megfelelőek lehetnek akár díszként elhelyezve az asztalokon, de tökéletes köszönetajándék is lehet vendégeidnek! Ha ültető kártyát is szúrsz a tetejére, biztos lehetsz benne, hogy minden vendéged megtalálja a helyét. 

Termékeinket gyakran díszítjük apróbb mintákkal, gyöngyökkel, de ezek mindig természetes anyagokból, általában cukorból készülnek, amelyek víz hatására feloldódnak, így igazán környezet-kímélőek.
Természetesen webshopunk választéka mellett egyedi igényeket is teljesítünk, így ha megálmodtál egy különleges formájú vagy illatú szappant, nekünk nem probléma elkészíteni.

Photo by loona.hu 


Elérhetőségeim: 
Bánhegyi Zsófi 
Esküvő- és Rendezvényszervező
Mobil: +3630-456-1895

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése