2014. február 6., csütörtök

A 2014-es Esküvő Kiállítás az Arénában

A Kongresszusi Központ Esküvő Kiállítása után a Papp László SportArénában megrendezett Esküvő Kiállításon is részt vettünk, hogy az érdeklődőknek bemutathassunk magazinunkat és szolgáltatásainkat.

Ismét itt volt a Lufiposta, ami egyre gyakrabban kért esemény az esküvőkön. Jelenleg a legnépszerűbb szolgáltatásunk a világító léggömb, amelynek során egy led-izzót helyezünk el a lufiban, így éjszaka is csodás látvány lehet a léggömbök égbe eresztése. Az izzó nem nehéz, nem húzza le a lufit, így lehetőség van képeslapot is hozzá kötni, amire a vendégek ráírhatják felajánlásaikat a pár számára.


Ceremóniamesterünk sok új párt ismert meg, emellett bemutatta új esküvői játékait: a tombolát és az aprópénz-takarítást. Természetesen a régi játékok továbbra is kérhetők és egyedi felkéréseket is teljesít. 

Esküvői gyereksarok szolgáltatásunk ismét nagyon kedvelt volt a látogatók, főleg a gyerekek körében. 

Az esküvőkön egyre népszerűbb a mobil játéksarok a különböző kiegészítő játékokkal. Mostanában gyakran kért elem a kézműves foglalkozás, amin a kicsik ajándékokat készíthetnek az ifjú párnak. 

Természetesen még mindig közkedvelt az arcfestés, csillámtetoválás és a lufihajtogatás is – az esküvőkön, rendezvényeken és az Esküvő Kiállításon is. 

A gyerekekre szakképzett animátoraink vigyáztak, akik mindig nagyon gyorsan megtalálják a közös hangot a kicsikkel.

Partnerszolgáltatónk, Czövek Brigitta dekoros készítette a teljes dekorációt, és a Magic World-től kaptuk a menyasszony és vőlegény lufi-figurákat. 

Szervezd Magad-magazinunk nagy érdeklődést váltott ki a látogatókból. Ha nem voltál ott, akkor sem maradtál le róla, ugyanis kiadványunk letölthető a www.szervezdmagad.hu/magazin oldalról.

Az idei kiállításon is nagyon sok szimpatikus párt ismertünk meg, ők pedig minket és szolgáltatásainkat. Várjuk a következő szezont, hogy tapasztalatainkkal és szolgáltatásainkkal segíthessünk nekik!Elérhetőségeim: 
Bánhegyi Zsófi 
Esküvő- és Rendezvényszervező
Mobil: +3630-456-1895

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése