2013. március 27., szerda

Mosolyogj magabiztosan az esküvődön!

Minden menyasszony és vőlegény tökéletes szeretne lenni az esküvőjén, ehhez pedig minden apró részletre oda kell figyelniük.
Egy boldog menyasszony végig mosolyog az esküvő alatt, erről rengeteg kép is fog készülni. A tökéletes megjelenéshez pedig hozzátartozik az is, hogy a fotókon is ragyogó legyen a mosolya, hiszen a hófehér ruhában rögtön feltűnik, ha az ara fogai nem hófehérek. Szerencsére már nagyon sok lehetőség adott, ha a természet nem áldott meg tökéletes fogakkal.
Otthon is megpróbálkozhatsz a fogfehérítéssel: szódabikarbónával, speciális fogrémekkel, de a fogorvos által adott ún. fogfehérítő sín is segíthet, ha csak 2-3 árnyalatnyival kell fehérebbé tenned a fogaidat. Viszont ez kevés lehet, ha fogaidon többet kell fehéríteni, emellett nagyon időigényes: több alkalommal is kell használni a hatás eléréséhez, kezelésenként néha több órát is fenn kell hagyni.
Ha biztosra akarsz menni és gyors eredményt akarsz, akkor a fogorvosi, kémiai fogfehérítést ajánljuk. Több fogászat is kínál már kifejezetten esküvők előtti fogkezeléseket. Ajánlott legalább egy hónappal az esküvő előtt alapos fogorvosi kivizsgálásra menni, mert így lesz biztosan személyre szabott és tökéletes a végeredmény. A fogfehérítés előtt a régebbi, elszíneződött töméseket is tanácsos kicserélni, hogy ne üssön el a színe a hófehér fogakétól. A látható amalgám töméseket is kicserélik ilyenkor. 
A kezeléseket általában fogkőlevétellel és polírozással kezdik, ha a fogaid nincsenek nagyon elszíneződve, akkor ennyi is elég lehet a tökéletes mosolyhoz, hiszen csak ezzel gyakran árnyalatokkal fehérebb eredményt érhetsz el. Ha egyéb problémáid is vannak, ma már azok is gyorsan és hatékonyan megoldhatóak, például a fogrések eltüntetése, koronák felhelyezése vagy tartós implantátum behelyezése.
Ha fogaid rendezetlenek, akkor a fogszabályzás segít, de ehhez a kezeléshez általában 1-2 évre van szükség. Néha azonban megoldható a gyors fogszabályzás is, amivel néhány hónap alatt is látványos eredményt érhetsz el, ilyenkor a fogorvos egy láthatatlan sínt helyez be a fogsor belső részére. De a kiálló, nem sorban álló fogakat is szépen sorba tudják már rendezni különböző extra gyors megoldásokkal.
A fogfehérítés utáni héten kerülni kell a színes ételek és italok, például kávé, tea, vörösbor fogyasztását és a dohányzást, mert gyorsan elszínezheti a fogakat. Ezért a fogfehérítést ajánlott nem közvetlenül az esküvő előtti héten elvégezni, ha nem akarsz a lagzin azon aggódni, hogy egy pohár bor, kávé vagy egy tál pörkölt elszínezi-e a fogaidat.

A fogkezelések természetesen nemcsak az esküvő napjára szólnak, ezek a kezelések sokat javítanak az életeden később is, hogy nagyobb önbizalommal éld a hétköznapjaidat és bátrabban mosolyogj. A fogfehérítés megfelelő életvitellel (kerülni kell a dohányzást, kávét, teát) akár 2 évig is tartó eredményt hoz.  

Elérhetőségeim: 
Bánhegyi Zsófi 
Esküvő- és Rendezvényszervező
Mobil: +3630-456-1895