2012. február 14., kedd

Esküvői járművek

Az utóbbi időben egyre inkább megnőtt az igény a párok részéről arra, hogy az esküvőt minden részletében különlegessé tegyék. Ebből nem maradhat ki az sem, hogy egy igazán emlékezetes járművel érkezzenek a ceremónia helyszínére. Ez nemcsak hasznos kiegészítő lehet, hanem igazán emlékezetes látványelem az esküvői képeken is. A megfelelő jármű kiválasztása több tényezőtől függ: például illik-e a helyszínhez, a lagzi stílusához vagy a pár személyiségéhez.

Több autókölcsönzőnél van lehetőség a kifejezetten esküvői kocsik bérlésére, amelyek mindig valamilyen különleges és drága luxus-autók, hogy a pár stílusosan érkezzen meg a lagzi helyszínére.

Már vannak külön az esküvőkre bérelhető luxus-limuzinok is, amellyel biztosak lehetünk benne, hogy minden tekintet rá fog szegeződni. Valószínűleg minden vendég emlékezni fog arra, ha a pár egy limuzinnal gurult be a lagzi helyszínére.

A veterán autók is reneszánszukat élik, nemcsak a vendégek fogják alaposan megnézni, hanem a környéken éppen ott tartózkodó emberek is. Az esküvői képeken látványos kiegészítő lesz és biztosak lehetünk benne, hogy a násznép több tagja is szeretne majd beleülni.

Lehetőség van már arra is, hogy az esküvői menet elejére motoros felvezetést kérjünk, ezzel látványossá tehetjük az egész násznép megérkezését, emellett a vendégek számára is maradandó élmény lesz, hiszen nem minden nap közlekednek motoros felvezetéssel / biztosítással.

A lagzi stílusához azonban nemcsak a modern autók illenek, egy romantikus helyszínen feledhetetlen élmény lehet a hintós bevonulás is. Gyönyörű, korhű kocsik bérelhetőek, egy-egy nemesi vagy éppen királyi család régi hintójának másolatát is igénybe lehet venni.  

Ha nagyobb távolságot kell megtennie a násznépnek, akkor hasznos eszköz lehet a party busz bérlése. Így egyszerre sok vendég is szállítható az esküvői helyszínek között, például ha egy másik városban vagy a város különböző részein van a polgári, templomi ceremónia és a lakodalom. Így nem lehet probléma, ha nem érkezett mindenki autóval és a vendégeknek sem kell aggódni amiatt, ha szeretnének koccintani az ifjú párral.

Az igazán nagyszabású lagzikra már lehetőség van helikopterrel is érkezni, amennyiben erre a helyszín is alkalmas. Biztosan minden vendég emlékezni fog arra az esküvőre, amelyre az ifjú pár egy helikopterrel érkezett, emellett a pár számára is egy maradandó élmény lesz, amely még különlegesebbé teszi a Nagy Napot.Bár nem tartozik az esküvői járművek közé, de az autóval érkező vendégeknek nagy segítség lehet a sofőrszolgálat, amikor a saját autójukkal egy hivatásos sofőr viszi haza őket.Elérhetőségeim: 
Bánhegyi Zsófi 
Esküvő- és Rendezvényszervező
Mobil: +3630-456-1895

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése